En del af Odsherred Kommune

Ny havnefoged til Odsherred Havne

ons, 10/04/2017 - 10:58 -- kalde

Henrik Sørensen, Dianalund, er ansat som havnefoged og dermed leder af Odsherred Havne fra mandag den 2. oktober 2017 efter Lars Kenneth Holm, der opsagde sin stilling for at flytte tilbage til sin fødeø, Bornholm, og ernære sig som erhvervsfisker.

Henrik Sørensen, der selv er lystsejler, er 56 år, er gift og bor ved Dianalund. Han har en lang karriere som leder i IT-branchen og ser frem til at gå forrest i mødet og dialogen med havnens brugere, brugerråd, erhverv og turister.

Som havnefoged skal han både forestå den fortsatte positive udvikling af de tre havne i Rørvig, Nykøbing og på Odden til gavn for borgere, brugere, erhverv og turister samt have det overordnede ansvar for personale, økonomi, projekter og anlæg. Henrik Sørensen vil have fokus på inddragelse, samarbejde og gode relationer til brugere, erhverv og andre, der gerne vil bidrage til havnene udvikling. Den daglige drift af de tre havne varetages fortsat af de driftsansvarlige havneassistenter.

De tre havne rummer mange udfordringer og udviklingsmuligheder, som kommunens tre meget markante aktivitetscentre for turisme og rekreativ udfoldelse for borgere og sommerhusejere.

Der er gang i en fornyelsesproces, hvor havnene arbejder med at iværksætte diverse udviklingsaktiviteter, som kan øge værdien og tiltrække sejlende/besøg til gavn for alle havnenes interessenter: sejlere, virksomheder, foreninger og turister.